Cine sunt

Cu imaginatia bogata pe care o am, m-as descrie in nenumarate prezentari. Dar pe tine te intereseaza altceva: pe scurt si concret, care sunt faptele si cifrele necosmetizate, ce vorbesc despre mine, de la sine.

Poți fi pe val sau ești chiar valul. Alegerea îți aparține.

Experiență Profesională:

Povestea mea nu se opreste aici. Povestea continua. Poate si cu tine.

Puncte de Excelență

Organizare

Cu putere de prioritizare a mai multor sarcini, in paralel, in perioade scurte de timp, forta, rigurozitate si capacitatea de organizare eficienta, demonstrez ca stapanesc diversitatea.

Flexibilitate

In coordonarea mai multor activitati, pentru a obtine cu eficienta maxima un rezultatul planificat, arat deschidere permanenta la nou, implicare 100% si convingerea ca orice e posibil.

Responsabilitate

Imi place mult si stiu bine ce fac. Lucrez cu pasiune, seriozitate si grija pentru detalii. Ofer ceea ce stiu ca imi sta in putere, respect termenele si imi recunosc limitele de competenta.

Calitate

Dupa onoare, calitatea reprezinta cea de a doua valoare proprie, dupa care ma ghidez in viata profesionala si personala. 

Entuziasm

Marea bucurie de inceput se regaseste si la momentul inchiderii oricarui proiect TopMarketing. Entuziasmul este ingredientul fara de care "gustul proiectului de marketing ar deveni fad".

TopMarketing este soluția sigură pentru tine. Este decizia care va marca pozitiv evoluția afacerii tale.

Stii ca esti bun. Ce stii sa faci, tu faci cel mai bine. Dar solutiile de marketing integrat, perfect pliate nevoilor tale, complet configurate, asa cum le-am stabilit impreuna, iti sunt livrate la termen de TopMarketing.

Creează produsul ori serviciul posibil. Nu te limita la cererea pieței.

Inventează ce ar putea visa clientul.