Povestea, pe scurt

Aproape doua decenii am practicat marketingul pe paliere diferite ale afacerilor: de la credite pentru electronice si electrocasnice, am pasit in domeniul comunicarii si in cel educational (training si consultanta financiara), ca mai apoi sa activez in bransa materialelor de constructii. Toate aceste job-uri, abordate cu optimism, flexibilitate si implicare, mi-au conferit oportunitatea de a ma dezvolta profesional.

Poate cel mai provocator domeniu a fost cel al constructiilor. Sa treci cu brio din zona financiar-bancara, expusa permanent “la patru ace” [si nu doar din punct de vedere vestimentar], in mijlocul operatorilor din sectia de productie, a fost mai mult decat o provocare …. a fost un salt in propria evolutie. Si imi amintesc cu emotie, primul contact cu “inima” fabricii de profile metalice, unde energia puternica, vibrata de pulsul liniilor tehnologice, mi-a fost “dragoste la prima vedere”. O experienta inedita si memorabila, din care am inteles instantaneu: “importanta momentului prezent pentru viitor”.

Daca as fi atat de indrazneata […si iata, sunt …!!…], incat sa concentrez intr-un cuvant intreaga mea activitate cuprinsa in cei peste 20 de ani, as spune, mai mult decat orice, doar atat: organizare.

Din toata aceasta experienta acumulata, stiu acum: “marketing-ul este cel mai efervescent compus in ADN-ul unei firme”.

Si povestea mea nu se opreste aici. Povestea continua. Poate si cu tine.

Experienta:

Educatie: