GoCrm platforma pentru automatizarea functiilor in afaceri

Absolut cea mai bună platformă de echipare a firmei pentru automatizarea fluxurilor de lucru. Și multe alte funcții inteligente.

All-In-One Sales & Marketing Platform

Construită special pentru dezvoltarea afacerilor, platforma inteligentă GoCRM este instrumentul nr. 1 de gestionare a relației cu vizitatorii și potențialii clienți (lead-uri) pentru a-i transforma, pas cu pas, în clienți activi, multumiți și recurenți.

Captare lead-uri

prin sincronizare cu toate mediile în care activezi: website, email, Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok, vizite în locație, formulare, apeluri telefonice, recomandări, orice altă sursă.

Interacțiune lead-uri

prin mesaje expediate automatizat via Email și/sau WhatsApp, configurate în mod personalizat cu datele aferente fiecărui client.

All-In-One Sales & Marketing Platform

Platforma GoCRM este propriul tău soft CRM prin care îți sistematizezi relația cu clienții, dar și task-urile echipei, de la start - până la finish.
Ai un tablou de bord al afacerii, permanent actualizat, care îți raportează statusul businessului în timp real. Știi câți clienți ai. Știi valoarea vânzărilor. Știi să-ți scalezi afacerea. Extrem de intuitiv!

Taskuri angajat

Lista zilnică de to-do-uri este mai clară și mai simplă, ca niciodată. Angajatul știe când și ce are de făcut, cu fiecare client.

Închidere lead-uri

prin temporizarea task-urilor de ofertare, programare vizionări, contractare, vânzare, reminder organizare meeting, solicitare feedback, acțiuni de recurență.

GoCRM lucrează pentru tine.

Unica platformă all-in-one care îți oferă instrumentele, sprijinul și resursele necesare pentru reușita afacerii.

Un laborator de marketing digital, cu funcții inteligente, intuitive și automatizate.

Cu GoCRM afacerea ta devine atractivă și intră în lista de preferințe a potențialilor clienți din grupul țintă.

GoCRM: motorul afacerii tale

platforma GoCrm pentru dezvoltarea afacerilor

1. Captare potențiali clienți (leaduri)

Indiferent de sursa din care provin, leadurile sunt captate și salvate în platformă. Fiecare lead dispune de propria sa pagină individuală (fișă/card client). Aici sunt colectate toate informațiile referitoare la datele personale, cât și la comunicarea realizată în toate etapele de relaționare. Mesajele de tip email și/sau WhatsApp arată istoricul comunicării și statusul în procesul de vânzare.

2. Comunicare automatizată și personalizată

Platforma este programată să lanseze cele mai atractive mesaje personalizate cu datele fiecărui client, prin cea mai eficientă metodă a zilelor noastre: mesagerie WhatsApp. Plus email. Răspunsurile sunt de asemenea captate si păstrate în fișa electronică a clientului. Oricând accesezi cardul clientului vei dispune de tot istoricul de comunicare și activare până în prezent.

3. Programare online

Lead-ul poate să aplice online pentru rezervare vizită în showroom, vizionare restaurant, participare la eveniment, programare medicală ori fixare meeting de negociere - în funcție de tipicul afacerii.
În mod intuitiv și în timp real. Fără nicio interacțiune umană. Această funcție este din ce mai îndrăgită și folosită în rândul utilizatorilor. Notificările automatizate te anunță despre noile programări intrate în calendar.

4. Fluxuri inteligente adaptate proceselor de lucru

Fiecare tip de serviciu are specificul său și este definit într-un flux unic de comunicare, cu variabile de personalizare și funcții smart. Odată captat, contactul intră într-un algoritm automatizat (predefinit în platformă), care-i generează mesaje instant, inteligente (AI) în scop de convingere și transformare a lead-urilor în clienți reali.

5. Trecerea lead-ului dintr-un status în altul

Parcursul unui lead încorporat în platformă, de la start (potențial client) până la finish (client), presupune parcurgerea unor etape, cu statusuri predefinite. Trecerea se face fie automatizat, fie prin Drag & Drop, în funcție de etapele negocierii și până la vânzare. În orice moment, ai un rezumat real al lead-urilor aflate în toate statusurile (rezervare, prezentare, ofertare, negociere, contractare, ne-contractare).

6. Pâlnia de vânzări

Deciziile în business se iau de acum mai simplu ca niciodată. Pâlnia de vânzări îți arată cu exactitate ce se întâmplă în afacarea ta. Oricând analizezi din ce sursă provin cele mai numeroase lead-uri, în ce etapă sunt clienții potențiali, care stadii sunt aglomerate și care nu, unde există blocaje, ce mai este de făcut până la destinația finală: contractarea.

7. Utilizare nelimitată

Platforma dispune de o capacitate nelimitată de înrolare a clienților și utilizatorilor. Întreaga activitate este integrată, accesată, operată și gestionată în aceeași platformă: GoCRM. Cu acces non-stop: 24/24h, 7/7 zile. Cu rapoarte analitice exacte, în timp real. Cu procese de comunicare programate să funcționeze automat, fără întârzieri, fără erori și fără emoții. Accesibilă și pe telefon, într-o aplicație dedicată.

8. Procesator de plăți

Modulul de facturare funcționează ca orice emitent electronic de facturi atât proforme, cât și fiscale. Expedierea documentului către client se face instant, în format PDF, fie pe email, fie pe Whatsapp. Un mesaj automat însoțește întotdeauna acest document și anunță clientul despre factură. Statusul plăților și al scadențelor, precum și valorile încasate sunt disponibile în acest modul. Ca să știi pe ce te bazezi.

9. All-in-One

În modulul “Reporting” al platformei se integrează conturile Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok, Twiter, Pinterest), Google Business, formularele online, site-urile web, calendarele virtuale și orice alte pagini online. Faci postări dintr-un click pe toate canalele, simultan. Toate campaniile publicitare sunt integrate și dispui de: analiza financiară a costurilor de campanie și rezultatele acestora. Totodată, afli rezultatele activității echipei de la vânzări prin: eficiența de vânzare, viteza de vânzare, raportul întâlnirilor.

10. Panoul de bord

Dacă panoul de bord al oricărui autovehicul arată șoferului cifre referitoare la funcții, precum: viteza de rulare, turația, consumul de carburant, posibile defecțiuni și erori; similar panoul de bord la GoCRM arată proprietarului de business un tablou complet al funcțiilor și rezultatelor afacerii, disponibile în cifre și în timp real. Extrem de fidel, tabloul de bord ghidează managerul în conducerea propriului business. Aici sunt afișate raportări ce țin de:

GoCrm - pune afacerea pe pilot automat pentru succes

All-In-One Sales & Marketing Platform

E timpul să-ți duci businessul la nivel superior. GoCRM este cea mai performantă platformă din care îți administrezi cu succes întreaga activitate online și offline. Simplu și intuitiv. Mai performant și mai operativ ca niciodată, cu rezultate remarcabile în timp record.

Ai în plan să înregistrezi în afacere o creștere constantă și controlată?

Atunci GoCRM este pentru tine, ca unealtă imbatabilă de vânzare și marketing!

Descoperă-ți secretul succesului în afacere cu GoCrm și treci de la focusul pe efortul de vânzări, la focusul pe rezultate în vânzări.

Îți digitalizezi activitatea cu procese inteligente de lucru, simple, intuitive, ordonate și automatizate => vinzi mai mult cu mai puțin.

Renunți la micromanagement, întârzieri și eșecuri inerente.

Echipează-te cu cel mai fidel și intuitiv tool pentru operarea, exploatarea și raportarea datelor: GoCrm.

Funcții GoCrm:

… și multe altele!

De ce GoCrm? Pentru dezvoltare, eficiență, profit, reputație!

Marketing și Vânzări inteligente pentru orice tip de afacere cu Rezultate Excepționale!         Te degrevezi de sarcini consumatoare de timp și treci la următorul nivel în business.         

Lead-urile sunt captate și salvate automat în GoCrm, indiferent de proveniența acestora (website, campanii online Social media, contact direct, vizită în locație, apeluri telefonice, formulare online de: contact, rezervări sau programări, cereri de ofertă etc).

Fiecare lead primește automat un status de calificare în platforma GoCrm, care declanșează activarea flow-ului corespondent de lucru (expediază mesaje către lead și notifică userul din echipă, face transferul către statusul următor în funcție de demersurile lead-ului).

Pas cu pas, totul automatizat, simplu, intuitiv și precis până la finalizarea procesului achiziție ori rezervare (în funcție de specificul afacerii). Pentru creșterea exponențială a ratei de conversie și vânzare. Să nu uităm și de importanța proceselor de recurență, care aduc noi și noi achiziții din partea aceluiași lead.

Iar tu câștigi timp, energie, resurse, clienți mulțumiți și notorietate.

Testează gratuit și fără nici o obligație. Cu tot suportul nostru 12/24h!

Aplică acum pentru obținerea unui DEMO de 14 zile prin completarea următorului formular:

Cum funcționează GoCrm?

Automatizează comunicarea prin email, WhatsApp către persoanele direct interesate de produsele și serviciile afacerii tale.

Rulează strategii profesioniste de Email Marketing și WhatsApp Marketing cu design de top și texte în tonalitate adecvată serviciilor, care să încurajeze către achiziție.

Platforma GoCrm este 100% ajustabilă la parametri specifici fiecărui business (identitate vizuală, produse, servicii, automatizare trasee de comunicare, mesaje email și WhatsApp etc).

Setări avansate pentru targetarea inteligentă a campaniilor online în scopul captării de leaduri potrivite din grupurile țintă vizate.

Implementarea unui sistem eficient de acțiuni îndrăznețe în activare, vânzare, recurență, fidelizare și recomandare.

Creșterea vizibilității afacerii către publicul țintă prin postări organice și reclame publicitare pe platformele Social Media și Google.

Echipa GoCrm:

Corina Nitu Echipa GoCrm
Corina NIȚU
Dragos Nitu Echipa GoCrm
Dragoș NIȚU
Andrei NIȚĂ
Andrei NIȚĂ
Tudor RĂDĂCINEANU
Tudor RĂDĂCINEANU

Om de marketing și comunicare, în businessuri private cu cifră de afaceri în zeci de miloane de Euro, Corina este un vizionar al proiectelor complexe și inovatoare. Pasionată de domeniul tehnologiei avansate și al comunicării inteligente, face ca imposibilul să devină posibil, chiar și în cele mai critice ipostaze sau cu resurse limitate. Viziunea vastă despre lumea afacerilor, optica focusată pe dezvoltare verticală și orizontală, comunicarea multichannel și relaționarea directă sunt puncte forte în tot ceea ce face. Pregătită pentru performanță, instaurează idei inedite, cu impact major în orice proiecte pe care le confirmă.  

Specializat în domeniul financiar-bancar și cu expertiză avansată în vânzări consultative de zeci și sute de milioane de Euro, Dragoș citește potențialul afacerilor la prima vedere, cu integritate și analitică superioară. Cu o atitudine de tip Challenger Sale, accelerează succesul prin procese proactive, adaptate la dinamica actuală a pieței, pentru a ținti targetele stabilite. Eficientizează activarea și managementul vânzărilor prin practici și mecanisme de tip cross sell & up sell. Deschis către viitor și mereu dornic de upgrade, Dragoș se aliniază cu brio la performanțele de top ale consultanților de vânzări din toată lumea.   

Cu un portofoliu deja impresionant în operarea de proiecte digitale, Andrei este un tânăr complex, care promite o evoluție fulminantă. Indubitabila sa construcție profesională o demonstrează atât ca expert în exploatarea funcțiilor inteligente ale platformei Meta, cât și ca dezvoltator al algoritmilor sofisticați cu care construiește arhitecturi automatizate în cadrul platformei GoCrm. Implementează cele mai bune soluții “outside the box”, prin tactici smart, ecuații de optimizare și integrări native de automatizare pentru captarea audiențelor perfecte sau creșterea reputației clienților.

Axat pe strategii de promovare online și offline a prestatorilor de servicii, Tudor este expert în Facebook Ads cu accent pe zona de lead generation. Mereu la zi cu cele mai inteligente și productive tactici digitale, implementează strategii ever-green și generează prospecți calificați, pentru a fructifica fiecare leu investit de clienții săi, în zona digitală.
GoCrm reprezintă reîntoarcerea la o o veche idilă, cea a organizării de evenimente. Cunoscător al micilor detalii care dictează succesul sau eșecul unui eveniment, Tudor are ambiția să transforme utilizatorii GoCrm în gazde alese de clienți.

Logo GoCrm

Platforma GoCrm
în Social Media:

Aplică pentru GoCrm