CONSULTANTA

Orice demers in marketing presupune mai intai sa cunosti bine afacerea. O privire proaspata, din exterior, care poate sa vada si ceea ce altfel iti scapa, ti-o ofera consultanta cu TopMarketing.

Marketingul este mai mult decat un departament, e insasi afacerea ta. Cunoasterea in detaliu a nevoilor de marketing inseamna si o cunoastere in profunzime, necosmetizata a afacerii. Cu bune si cu rele. O diagnosticare prezenta si o perspectiva viitoare.

O astfel de cunoastere porneste de la un act de consultanta. Acesta incepe cu un dialog clar, deschis si pliat pe problematica concreta a Companiei, intr-un limbaj ”la unison”.

Clientul isi clarifica imaginea interna a propriei afaceri, dintr-o diagnoza sintetizata, limpede. Este creata astfel o rampa noua de lansare a afacerii, prin „combustibilul” marketing.

PRODUSE

Un pachet integrat de produse de promovare iti sta la dispozitie. Mai concret, cam tot ceea ce ar face numeroase agentii specializate in PR, branding, advertising, marketing, mass-media, social media, SEO si zeci de furnizori de marfuri si materii prime pentru marketing.

Pachetele de produse care iti vor fi cele mai utile iti stau la dispozitie. De la crearea sau refacerea unei identitati corporate (de brand), pana la propagarea acesteia cu orice fel de vehicol si prin orice canal de comunicare, poti alege de aici: