ALMALUX Lighting - iluminat București

ALMALUX Lighting – București

ALMALUX Lighting este o societate specializată în furnizarea de soluții și sisteme de iluminat pentru exterior și interior de tip: aparent, LED, suspendat, încastrat, industrial, medical, office și tehnic.

Proiectele de prestigiu și succesul înregistrat în producția aparatelor de iluminat, demonstrează că ALMALUX LIGHTING a depășit standardul unui simplu furnizor de produse și este un partener de încredere, care garantează calitatea proiectelor de iluminat.

Utilizând sisteme şi componente LED de la cei mai importanţi producători la nivel mondial, ALMALUX fabrică aparate de iluminat cu calitate de top, de origine europeană, iar “FABRICAT în ROMÂNIA” nu este doar o declaraţie, ci o modalitate de a garanta calitatea.

Performanţele produselor ALMALUX LIGHTING sunt printre cele mai ridicate de pe piaţă, asigurând o economie a consumului maximă, dar şi o calitate care să justifice garanţia de 7 ani.

O caracteristică importantă este și durata de funcţionare până la care aparatele de iluminat nu diminuează cantitatea de lumină generată, de aceea majoritatea produselor ALMALUX nu scad cu mai mult de 25% fluxul luminos după 50.000 de ore de funcţionare.

Website: https://www.almalux.ro/

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: