EECentre - centru examene de limba engleza Cambridge

European Examinations Centre – București

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de atestare a cunostintelor dobandite in studierea limbilor de circulatie internationala: ENGLEZA si GERMANA.

EECentre organizeaza la nivel national o suita complexa de examene pentru limbile engleza si germana, care se adreseaza tuturor grupelor de varsta (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice, middle si top-management.

Prin parteneriate de lunga durata cu institutii de invatamant publice si private, organizand examene fie la sediul scolii partenere, fie in spatii special echipate si amenajate, fie la propriile noastre sedii din Bucuresti, Deva si Chisinau. Examenele pentru certificarea cunostintelor lingvistice sunt furnizate de EECentre conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu cele din orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Emise de organisme internationale de invatamant, diplomele obtinute prin promovarea examenelor lingvistice sunt recunoscute la nivel mondial ca instrumente esentiale ale societatii contemporane si folosite pentru studii, angajari si calatorii.

Test IELTS: Certificat IELTS | Examen CAMBRIDGE: Certificat CAMBRIDGE | Test LINGUASKILL: Certificat LINGUASKILL | Test OET: Certificat OET | Examen TRINITY: Certificat TRINITY | Examen ÖSD: Certificat ÖSD.

Inscrierea la examen se face online, prin completarea formularului electronic, aici: => https://bit.ly/3tHyGuP

Website: www.EECentre.ro

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: