KOALA – Concurs Engleză

KOALA International Competition – cea mai iubită olimpiadă de engleză pentru copii – pleacă din IRLANDA și ajunge în următoarele 31 de țări: Albania, Afganistan, Azerbaidjan, Birmania, Bulgaria, Croatia, China, Cipru, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Franta, Grecia, Iran, Italia, Kosovo, Filipine, Malaysia, Maroc, Mongolia, Portugalia, Romania, Rep. Moldova, Serbia, Spania, Singapore, Thailanda, Turcia, Ucraina, Uruguay, Uzbekistan, Vietnam.

Considerat a fi cel mai îndrăgit concurs internațional de limba engleză, KOALA INTERNATIONAL COMPETITION nu este un examen, ci este o competiție cu mare atractivitate în rândul copiilor de pe mapamond, cu vârstele cuprinse între 8 și 18 ani. Adus exclusiv în România prin intermediul EECentre încă din anul 2019, concursul KOALA a devenit îndrăgit de elevii iubitori de engleză, din toată țara. 

Testele concursului presupun standarde de calitate superioară, subiecte unice la nivel european, care pregătesc elevii pentru un stadiu lingvistic avansat. Competiția KOALA este structurată în 3 etape distincte:

  • Etapa 1 => faza pe oraș;
  • Etapa 2 => faza pe țară;
  • Etapa 3 => faza globală și finala internațională.

 

It’s cool to be Koala!

Pentru informații complete, premii, regulament competițional și înscrieri, vizitează portalul Koala.

Website: https://www.eecentre.ro/concurs-koala/

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: