Cursuri Engleza Germana Arad

Premium Language Club – Arad

Premium Language Club este un centru multi-lingvistic axat pe cursuri de limba engleză și limba germană, customizate de la nivelul începătorilor (A1) până la stadii avansate (B2, C1).

Ședințele private de pregătire sunt organizate în grupe de maxim 3 cursanți fie la sală, fie online. Pregătirea este construită în mod adaptat la nevoile individuale de studiu și pliată pe obiectivele fiecărui cursant.

Cursurile se adresează copiilor, elevilor, adolescenților, dar și adulților care vor să lucreze în Germania sau alte țări de pe mapamond.

Cu un activ de peste 30.000 ore predate la catedra de limba engleză, două licențe universitare absolvite cu brio la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad (2002 și 2009), specializări academice internaționale și aproape 2 decenii de experiență pedagogică, profesorul LAVINIA OPRIȘ împărtășește cunoașterea limbilor străine cu pasiune, entuziasm și multă perseverență. Stilul autentic de predare se bazează pe maniera dezvoltării la unison a celor patru componente esențiale: vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea. Fișele structurate pentru gramatică, aplicațiile pe text, aprofundarea noțiunilor de limbă, dialogul continuu și conversațiile role-play, șlefuirea pronunției și îmbogățirea vocabularului, interacțiunea și cooperarea pe echipe, feedback-ul asertiv și constructiv, metoda mozaicului, dar și metoda cubului, se împletesc echilibrat atât pe partea teoretică, cât mai ales pe zona practică, pentru a genera dezvoltarea cunoașterii și perfecționarea lingvistică în engleză și germană.

Smart. Quick. Easy. => Vorbim limba viitorului.

Vino și tu în clubul premium de engleză-germană din Arad!

Contact Email: => PremiumLanguageClub@gmail.com

===============

Pachet de lucrari realizate de TOP MARKETING pentru centrul PREMIUM LANGUAGE CLUB din Arad:

  • Naming = definirea si stabilirea numelui centrului
  • Realizare cont email la Gmail si formatare semnatura electronica
  • Realizare pachet IDENTITATE VIZUALA
  • Creare conturi, setari si definire profil in FACEBOOK + INSTAGRAM
  • Realizare machete grafice si continut pentru postari
  • Realizare postari periodice in ambele platforme.

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: