Pardoseli Quattro Pavimente Tehnice - București

QUATTRO Pavimente Tehnice – București

Fabrica QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este înființată în anul 2005 pentru a produce pardoseli tehnice supraînălțate destinate spațiilor cu necesități majore de cablare si trafic intens. Padoselile Quattro sunt catalogate drept materiale de construcții moderne și eficiente, care contribuie la obținerea ratingului în certificarea LEED a clădirilor „verzi” – sistemul internațional de certificare a sustenabilității construcțiilor.

Montajul pardoselilor fabricate la Quattro se face în clădiri înalte și foarte înalte cu spații de birouri, centre de comandă și control, camere tehnice de IT & date, spații comerciale și expoziționale, săli de conferințe, instituții de învățământ din România, dar și din țări precum: Italia, Cehia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria etc.

Prin intermediul pardoselilor tehnice de la Quattro se permite trecerea traseelor de instalații sub pardoseală, în spațiul format dintre suprafața suport (șapă) și panourile pedonabile. În acest mod, se elimină metoda clasică de ascundere a instalațiilor în pereți (cabluri, tuburi, prize, conexiuni etc) și integrarea cu sistemele avansate de climatizare, domotică și iluminat.

Un alt avantaj deosebit îl reprezintă ușurința inspectării stării de funcționare a instalațiilor de sub pardoseală: prin simpla detașare a panourilor, se pot executa orice intervenții tehnico-funcționale sau de mentenanță.

La cererea beneficiarilor, panourile pot fi finisate cu o gamă variată de materiale, precum: laminat, PVC, mochetă, linoleum, lemn, ceramică, granit, marmură, cauciuc, aluminiu, tablă, astfel încât pardoseala să corespundă oricărui proiect arhitectural și de design interior.

Website: https://www.quattropavimente.ro/

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: