SARA Restaurant – București

Rețetele culinare deosebite, produsele alimentare italiene, vinurile biologice din peninsulă, pizza și pastele autentice, specialitățile de carne și brânzeturi, deliciile mediteraneene, deserturile savuroase … sunt repere ale Restaurantelor SARA din București (Strada Popa Petre & Calea Floreasca).

Într-o amenajare ambientală dusă la perfecțiune, gustul original al Italiei se regăsește în orice porție, preparată cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate…. sau în orice comandă achiziționată direct din vitrina băcăniei.

Servești o masă de calitate cu toți cei dragi alături, iar la final îți faci cumpărăturile pentru acasă ori pentru cadourile planificate. Iar dacă ai un eveniment privat poți alege preparatele prin catering. Nimic mai simplu: surprinde-i pe cei dragi într-un cadru festiv, intim și deosebit!

SARA e despre preparatele care povestesc cel mai mult despre Italia, despre tradiții și gusturi care nu se uită niciodată.

Întreg palmaresul de gusturi alese este confirmat și prin recomandările specialiștilor HoReCa de la Ghidul Gault & Millau România.

Website: www.sara-restaurant.ro

Facebook: SARA Popa Petre | SARA Floreasca

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: