Train4Exam simulator online examene Cambridge

Train4Exam – Simulator Online de Examene

Accesat oriunde și oricând, indiferent de colțul de lume în care te afli, Train4Exam este o platformă disponibilă online pentru a te antrena la probele examenului de engleză CAMBRIDGE la nivelurile: A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE).

De îndată ce te înscrii, obții acces la Platforma de Simulare și poți continua imediat testarea online la limba engleză. La startul fiecărei probe îți sunt afișate instrucțiuni specifice și timpul de lucru.

Vei obține un scor instantaneu după terminarea probelor: Ascultare, Citire și Utilizarea limbii engleze. Pentru probele de Scriere și Vorbire, scorul se raportează în circa 72 ore. La probele de Vorbire și Scriere primești feedback personalizat, prin care sunt subliniate punctele forte și aspectele care necesită îmbunătățire, astfel încât să-ți concentrezi pregătirea și să obții o rată de promovare mai bună la examenul oficial.

Simulările Train4Exam se lucrează la orice tip de computer conectat la internet. Experiența autentică a simulărilor Train4Exam te familiarizează cu examenul real. Train4Exam este cea mai bună soluție pentru pregătirea de examen.

Website:=> www.train4exam.com

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: