Cafenea The Makers Coffee Shop

The Makers Coffee Shop

Incă de la prima vizita, atractiva cafenea din zona de nord a Bucureștiului The Makers Coffee Shop te cucerește cu o atmosferă intimă și familială, într-un cadru amenajat modern atât la interior, cât și la exterior, cu ușor accent industrial.

The Makers Coffee Shop este un popas urban ideal pentru a savura o cafea de calitate superioară, precum cappuccino, cortado, ristretto italiano, flat white, espresso, latte, flavor caramel latte sau orice alt derivat pe bază de cafea. Ambianța boutique-ului și primirea generoasă a gazdelor, te face sa te simți “de-al casei” și să te bucuri de o experiență reconfortantă.

Organizarea de serate frecvente în acest boutique al cafelei, poate fi un motiv excelent pentru socializare și relaxare. Te reîntâlnești cu prieteni, colegi, dar poți cunoaște și oameni noi, într-o ambianță prietenoasă, discretă, inedită. În jurul unui platou atractiv de bunătăți, poți savura un pahar de vin, prosecco sau un cocktail delicios pregătit cu pricepere și multă simpatie. Seratele sunt o oportunitate perfectă să îmbini utilul cu plăcutul, să deguști băuturile tale preferate și să te conectezi la noutățile cotidiene ale capitalei.

Vino să ne cunoaștem în orice zi a săptămânii și în orice moment al zilei, când drumurile tale trec prin zonă sau simți nevoia să-ți împrospătezi doza de cofeina și aromă inconfundabilă.

Cafeneaua The Makers Coffeee Shop este locul preferat de încărcare a bateriilor cu energie bună, gusturi fine, conversații smart și vibe de calitate.

Rezervări: 0748.148.929
Strada Soldat Gheorghe Pripu 21a
Bucuresti, 077190

Google Maps: https://goo.gl/maps/y1jCpoiMRYGZV6Eh6

Galerie foto

Abonare newsletter

Citeste si: