digital-marketing-team-with-laptops-light-bulb-marketing-team-metrics-marketing-team-lead-responsibilities-concept-white-background_335657-2022

Produse de Marketing

Marketingul este mai mult decat un departament, e insasi afacerea ta.

Un pachet integrat de produse de promovare iti sta la dispozitie. TopMarketing iti furnizează egalul a ceea ce pot sa faca zeci de agentii specializate in PR, branding, advertising, marketing, mass-media, social media, SEO si nenumăraţi furnizori de marfuri si materii prime pentru marketing.

Pachetele de produse care iti vor fi cele mai utile iti stau la dispozitie. De la crearea sau refacerea unei identitati proprii (de brand) a afacerii sau a produselor si/sau serviciilor oferite, pana la transmiterea acesteia cu orice fel de vehicol si prin orice canal de comunicare (pentru conturarea imaginii pozitive dorite), poti alege de aici:

  • Branding si rebranding (creare si/sau refacere a mesajelor-cheie verbale si a identitatii vizuale).
  • Realizarea si eventuala distribuire a oricarui fel de tiparituri. De la carti de vizita si flyer-e (fluturasi) sau sticker-e (abtibilduri), pana la prospecte, pliante de produs, Cataloage, Profil de companie, Benere.
  • Toate produsele necesare crearii imaginii dorite in mediul on-line. De la simplul mesaj (e-mail), la Newsletter-e periodice, Web-site-uri (design, web-content, intretinere-actualizare), si generarea de continut pe retelele sociale.
  • Produse pentru crearea, mentinerea si intretinerea relatiei cu presa (Media relations). De la realizarea si transmiterea comunicatelor si informarilor de presa, sau a reclamelor si articolelor publicitare, pana la gestionarea evenimentelor de presa si a relatiei continue cu presa scrisa, electronica si din audio-vizual.
  • Produse de cercetare de piata (studii, analize, chestionare etc).
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *