Termeni si conditii

CONDITII GENERALE

Prin continuarea folosirii site-ului https://topmarketing.ro/ sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document. Continuarea folosirii, in orice mod, a acestui site, reprezinta acceptarea tacita a conditiilor de mai jos.

Prin publicarea pe website-ul https://topmarketing.ro/ a informatiilor referitoare la produsele si serviciile oferite, TOP MARKETING STUDIO nu ofera nicio garantie privind corectitudinea, integritatea si actualitatea datelor, in ciuda atentiei deosebite cu care sunt verificate informatiile.

INFORMATIILE SI PRETURILE PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Imaginile din cadrul site-ului sunt cu titlu de prezentare.

Toate informatiile afisare pe acest site sunt informative si pot suferi modificari fara o instiintare prealabila, fara ca acestea sa atraga vreo responsabilitatea asupra TOP MARKETING STUDIO.

DREPTURI DE AUTOR

Toate datele publicate pe site-ul https://topmarketing.ro/ (imagini, texte, logo-uri, design grafic etc) reprezinta proprietatea TOP MARKETING STUDIO si fac obiectul legislatiei privind drepturile de autor.

Reproducerea, editarea, difuzarea si orice fel de utilizare care depaseste limitele prevazute de legislatia privind protectia drepturilor de autor nu sunt permise si se vor pedepsi conform legii in vigoare.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati si politica de utilizare a cookie-urilor, accesand acest link:  https://topmarketing.ro/politica-cookie/

Pentru orice recomandari, observatii ori sugestii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon:
+4.0728.290.970 sau la adresa de email: ro.topmarketing@gmail.com