business-coach-showing-growth-graph-businesswoman-laptop-training-statistics-flat-illustration-analytics-management-concept-banner-website-design-landing-web-page_74855-14298

Training

Dezvoltă continuu abilitățile și cunoștințele membrilor echipei. Stagnarea oferă opusul succesului.

De la modul in care secretara raspunde la telefon si pana la atitudinea bordului director intr-o sedinta prelungita de negocieri, orice poate contribui la atractivitatea ofertei tale pentru client. Si orice minus individual este o pierdere, un esec la nivel de companie.

Fiecare angajat din companie este o componenta viabila de marketing. Nu conteaza varsta, functia, nivelul de studii, sexul, orientarea politica etc, atata timp cat este un membru al echipei. Fiecare individ este un purtator de imagine si e vital ca fiecare sa constientizeze ca orice actiune a sa este, implicit, o actiune de marketing de care depinde succesul afacerii tale.

De aceea, cel mai rapid, cel mai ieftin si mai eficient mod de a-ti promova compania este prin intermediul angajatilor tai.

Alinierea la etica corporatista se face prin instruiri periodice. Si este preferabil sa investesti intr-un angajat deja format. Unul nou ar consuma mult mai multe resurse, prin acomodare, pliere, formare profesionala. Angajatii nu se depreciaza, deoarece “Omul este ca un ogor. Cultivă-l şi el rodeşte”.

Buna comunicare in firma, genereaza o atmosfera deschisa, placuta, echilibrata. Informarea se face periodic. Actiunile firmei, si mai ales cele de marketing si publicitate, vor fi cunoscute la unison. Membrii echipei vor fi, astfel, primii care vor aprecia eforturile management-ului si primii care, proactivi, vor fi capabili sa promoveze compania, in mod curat, autentic si convingator.

Pe scurt: ei devin actorii principali ai unui scenariu bine regizat. Ce se intampla la finalul piesei? Ropote de aplauze. Regizorul a pus in scena piesa perfect, actorii au jucat ireprosabil, publicul recompenseaza.

Oricând posibil, investeşte în oameni.

Antrenează-i continuu şi ei vor performa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *