Cursuri si tabere in Limba engleza pentru copii in Bucuresti

Unde mai învățăm limba engleză în București?

De peste 15 ani, centrul de limbi străine Springfield School se remarcă în nișa formatorilor de limbă engleză pentru copiii din București atât prin rata superioară de promovabilitate a examenelor internaționale Cambridge English (UK) și Trinity College London, dar mai ales prin originalitatea programelor intensive de pregătire, axate pe dezvoltarea elevilor.

Odată cu venirea primăverii, școala de limbă engleză Springfield School anunță noi proiecte educative pentru iubitorii de limbă engleză:

La școala de limbă engleză Springfield School, micuții pășesc pentru prima dată în centru în jurul vârstei de 4 ani și închid ciclul pregătirii la 17 – 18 ani, odată cu obținerea certificatului care le atestă cunoașterea limbii engleze la nivel avansat (FCE sau CAE), folosit în echivalarea cu nota 10 a probei de limba engleză la bacalaureat. Decada de statornicie a fiecărui cursant, reușitele obținute de-a lungul timpului, precum și mulțumirea părinților reflectată în numeroase testimoniale și feedback-uri de cinci stele, demonstrează calitatea actului educațional dezvoltat în acest centru – recunoscut ca un sinonim al excelenței în educația lingvistică din București.


Noi cursuri de limba engleză pentru copii (6 și 8 ani)

Cursuri Engleză pentru Copii (6-7 ani)
Cursuri Engleză pentru Copii (7-8 ani)

Dacă micuților cu vârsta de 6-7 ani le corespunde categoria de curs: “JUNIOR LEARNERS”, celor cu vârsta de 7-8 ani le corespunde categoria de curs: “PRESTARTERS”.

Cei mai mici dintre copii, preșcolarii, sunt ghidați cu grijă și atenție de către cadre didactice specializate, care le înlesnesc trecerea către nivelul următor al etapei școlare. Cei care urmează în vârstă, școlarii, descoperă un mediu prietenos de învățare, bogat în resursele cele mai variate, exploatate prin exerciții dinamice, antrenante și distractive.

Un aspect deosebit de important îl reprezintă faptul ca un elev are nevoie de aproape doi ani consecutivi de studiu pentru a promova un examen international la limba engleză, precum Cambridge Assessment English (UK) sau Trinity College London (UK).

În perioada imediat următoare, Springfield School anunță formarea a noi grupe de cursanți și deschide înscrierile la cursurile intensive de engleză!  Pas cu pas, engleza de la zero; după programa britanică Cambridge English Qualifications (UK).

Cursurile se susțin cu prezența fizică la sală (2 ședințe x 1,5 ore pe săptămână) și vizează procese de învățare adaptate vârstei fragede, în care activitățile de grup, interacțiunea, jocurile și conversația sunt elemente fundamentale.


Înscrierea micuților la cursurile de engleză se face prin directa contactare a centrului Springfield sau folosind coordonatele de mai jos:

Adresa:Strada Sfânta Ana, Nr. 7, Sector 2, București
(în zona Parcul Circului, într-un cartier extrem de liniștit și ușor accesibil)
Telefon: 0734.71.05.73 sau 0771.43.35.25
Email:office@springfield-school.ro
Websitewww.springfield-school.ro
Date de Contact Springfield School

“La Springfield formăm un ecosistem centrat pe învățarea limbii engleze de la vârste timpurii … și neîncetat, diversificăm oportunitățile copiilor de a studia și de a persevera lingvistic, la toate competențele: vorbire, ascultare, citire, scriere. Așa se face că în perioada imediat următoare, lansăm deja noile proiecte cu care să continuăm pregătirea lingvistică a copiilor și pe durata vacanței de vară. Ne adresăm tuturor copiilor din București care sunt pasionați de studiul limbii engleze, dar și celor care nu și-au încărcat programul vacanței și își doresc să îmbine învățarea cu distracția ori utilul cu plăcutul.“

Ne relatează Doamna Mihaela White, Managerul centrului autorizat de pregătire la limba engleză Springfield School din București.


Mai departe …

Citește continuarea acestui articol și află despre taberele de engleză pentru copii: https://bit.ly/3kMjED7


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *