Uși glisante ECLISSE

Ușile Eclisse aduc funcționalitatea și frumosul, în orice casă

Proiect realizat în: Rua Di Feletto, Veneto, Italia.

Sistemele de uși ECLISSE își găsesc locul în interiorul unei vechi construcții, care se află în una din cele mai fascinante regiuni din zona Treviso, Rua di Feletto, Italia – un sat pitoresc din punct de vedere al conceptelor peisagistice și mediului natural. Aici întâlnim arhitectura tradiției venețiene.

Cheia proiectului a fost întâlnirea dintre aspectul rațional și expresivitate; funcționalitatea fiind punctul esențial.

Expresivitatea este percepută în proporțiile dintre ambiente, dar mai ales în utilizarea și îmbinarea elementelor și materialelor potrivite, evitând orice fel de imitare a elementelor tradiționale.

În faza de proiectare, folosirea unui sistem glisant a rezolvat marea problemă de a da lumină și generozitate sufrageriei mari, dar care avea puține deschideri spre exterior, întrucât singurele ferestre prezente erau cele clasice dreptunghiulare.

Soluția a fost deschiderea peretelui mare spre bucătărie cu un sistem telescopic glisant, care încorporează la interior patru uși: 2 uși culisează la stânga și 2 uși culisează la dreapta.

Extensia telescopică Eclisse este alegerea ideală pentru goluri de uși foarte mari, până la 4700 mm deschideri de trecere.

Ajunși la scara de la etajul superior, se intră în zona de dormit și la mansardă.

În acest caz, utilizarea ușilor glisante orizontale din molid a creat o continuitate perfectă cu pereții și în contrast cu pardoseala întunecată a parchetului de stejar.

Sistem usi glisante Eclisse
Sistem usi glisante Eclisse

Citește mai departe articolul => AICI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *